Datum 13 april 2024
Tijd 13.30 – 16.30 uur
Kosten € 45,–
Erkend algemene scholingsuren

 

 

LEZING JUTTA KOEHLER: SPEKLAPJE OF GRANENPAP?

Oftewel: Hoe kennis over het stofwisselingstype het welzijn bepaalt.

Vaak schamen mensen zich als ze voedingsmiddelen lusten die nèt niet aan het label ‘gezond’ voldoen. Denk aan speklap, pindakaas, patat, dikke lagen roomboter en een grote klodder mayonaise. Maar wat als het bij deze voedingsmiddelen niet om een guilty pleasure zou gaan, maar om voeding die voor hen (over)levensnoodzakelijk is?

Jutta Koehler is voedingsconsulent en werkt sinds meer dan 14 jaar in haar eigen praktijk voor Chinese voedingsleer. Ze is o.a. opgeleid door Barbara Temelie. Inmiddels combineert Jutta de Chinese voedingsleer met de leer van de stofwisselingstypes. Zij legt in deze lezing uit waarom een speklapje met extra mayonaise absoluut gezond kan zijn.

Voor meer info, zie www.juttakoehler.nl