Datum 15 april 2023
Tijd 13.30 – 16.30 uur
Kosten € 55,–
Erkend algemene scholingsuren

 

(i.v.m. de benodigde ruimte is er plaats voor 50 deelnemers)


WORKSHOP MELT  VOL

Wil jij leren hoe je je fascia (bindweefsel) soepel maakt en houdt, zodat je makkelijker beweegt, minder pijnklachten hebt en lekkerder in je vel komt? Dan is deze MELT workshop interessant voor jou!

De MELT METHODE is een wetenschappelijk onderbouwde methode, ontwikkeld door Sue Hitzman (VS) om het grootste orgaan van ons lichaam, de fascia, te behandelen.

MELT is een oefenmethode voor zelfhulp voor:
– het verlichten van pijn en stijfheid
– het vergroten van je lenigheid
– het stimuleren van het genezend vermogen van het bindweefsel in je lichaam
– het sneller herstellen van blessures

 

In deze workshop leert Rob Beenker je hoe je zelf je fascia kunt behandelen met behulp van speciale MELT balletjes en MELT foamrollers. Het zijn eenvoudige en effectieve oefeningen die je ook thuis kunt doen en die een goede aanvulling vormen op wat je in je praktijk al doet.

De MELT methode biedt een toegankelijke manier om opgehoopte spanning in de fascia los te maken, te rehydrateren en de veerkracht te behouden en zelfs te verbeteren waardoor je hele lichaam weer goed gaat functioneren.

 

Rob Beenker werkt al ruim 20 jaar als shiatsutherapeut. Hij was 15 jaar directeur van de Opleiding Triggerpointcoach. Sinds enkele jaren is hij ook gecertificeerd MELT instructeur.
Voor meer info, zie www.meltmethode.nl

Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid MELT artikelen aan te schaffen, die Rob aanbiedt met korting. Ook worden boeken die door Rob vertaald zijn te koop aangeboden.