Vormen van lidmaatschap

De vereniging kent twee soorten lidmaatschap:

A+ lidmaatschap
Therapeuten met een A+ lidmaatschap voldoen aan alle door de vereniging gestelde eisen op het gebied van opleiding en beroepshouding. Zij hebben een HBO therapiespecifieke opleiding en HBO opleiding Medische BasisKennis volgens PLATO-normen afgerond. Hun behandelingen kunnen declarabel zijn bij de zorgverzekeraars. A+ leden voldoen aan de Wkkgz (klachtenfunctionaris en geschillencommissie) en zijn verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

A lidmaatschap
Therapeuten met een A lidmaatschap voldoen aan alle door de vereniging gestelde eisen op het gebied van opleiding en beroepshouding. Zij hebben een HBO therapiespecifieke opleiding afgerond, maar geen HBO opleiding Medische BasisKennis volgens PLATO-normen. Hun behandelingen zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraars.
A leden hebben alle voordelen van de NVST, zij voldoen aan de Wkkgz (klachtenfunctionaris en geschillencommissie) en zijn verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Hebben zij een MBK diploma behaald dan kunnen ze kosteloos A+ lid worden.

Contact

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag verder.

Lees meer